В тази страница имате възможност да разгледате процедурата, срока и всички други проектни документи. Ако сте външен за системата потребител, функционалността за коментиране/предложение към проекта не е достъпна. В системата може да влезете или да си създадете потребителски профил от менюто "Вход".
Целта на процедурата е подпомагане производството и преработката на специфични за територията земеделски продукти с добавена стойност /предимно производство на масла от етерично - маслени растения и винопроизводство/ чрез:
1. По-ефективно използване на факторите за производство;
2. Въвеждане на нови продукти, процеси и технологии, включително къси вериги на доставка;
3. Подобряване на качеството и безопасността на храните и тяхната проследяемост;
4. Постигане на съответствие със стандартите на Европейския съюз (ЕС);
5. Въвеждане на иновативни процеси и технологии, целящи опазване на околната среда, както и ориентиране към преработка на биологични продукти;
6. Кооперирането и интеграцията между земеделските производители и предприятията от хранително-вкусовата промишленост на територията на МИГ.
Допълнителна информация относно крайния срок Втори краен срок 31.10.2022 г. 17:00 часа. Бюджет на приема - остатъчни средства след приключване на първи прием, в случай че са налични такиваИндикативна дата на обявяване на процедурата 28.03.2022 г.
Дата на публикуване на проекта за обществено обсъждане 17.02.2022 г.
Интернет адрес: http://www.lagpsl.bg
Проекти на документи за кандидатстване и изпълнение
- Обява Дата на публикуване: 17.02.2022 г. 17:54 ч.
- Условия за кандидатсване Дата на публикуване: 17.02.2022 г. 17:54 ч.
- Документи за попълване Дата на публикуване: 17.02.2022 г. 17:54 ч.
- Документи за информация Дата на публикуване: 17.02.2022 г. 17:54 ч.
- Условия за изпълнение Дата на публикуване: 17.02.2022 г. 17:54 ч.
- Документи към условията за изпълнение Дата на публикуване: 17.02.2022 г. 17:54 ч.
Крайна дата за подаване на предложения и възражения 24.02.2022 г. 23:59 ч.