Цели на процедурата:
- Повишаване на конкурентоспособността, устойчивостта и икономическата ефективност на предприятията от хранително-преработвателния сектор;
- Повишаване производителността на труда, подобряване на качеството, добавяне на стойност и преработка на земеделска продукция.
Начален срок: 29.06.2018 г. 09:25 ч.
Краен срок: 30.11.2018 г. 17:00 ч.
Допълнителна информация относно крайния срокПроцедурата е с три крайни срока за подаване на проектни предложения както следва: Първи срок: от 29.06.2018 г. до 17:00 часа на 31.07.2018г.; Втори срок: от 01.10.2018 г. до 17:00 часа на 30.11.2018г., (в случай че са налични остатъчни средства от първия краен срок за подаване на проектни предложения); Трети срок: от 04.01.2019 г. 17:00 часа на 28.02.2019г., (в случай че са налични остатъчни средства от втория краен срок за подаване на проектни предложения).
Интернет адрес: http://www.mig-ardino.bg/