Подобряване на цялостната дейност, икономическата ефективност и конкурентоспособността на предприятия от хранително-преработвателната промишленост чрез:
1. по-добро използване на факторите за производство;
2. въвеждане на нови продукти, процеси и технологии, включително къси вериги на доставка;
3. подобряване на качеството и безопасността на храните и тяхната проследяемост;
4. постигане на съответствие със стандартите на Европейския съюз (ЕС);
5. подобряване опазването на околната среда.
Начален срок: 01.03.2022 г. 09:51 ч.
Краен срок: 31.05.2022 г. 16:00 ч.
Допълнителна информация относно крайния срокПърви краен срок за подаване на проектните предложения: 31.05.2022 г., 16:00 часа.Втори краен срок за подаване на проектните предложения: 31.10.2022 г., 16:00 часа. (Приемът по втори краен срок за подаване на проектни предложения ще се проведе в случай, че са налични остатъчни средства от първия краен срок за подаване на проектни предложения).
Интернет адрес: https://www.mig-pomorie.eu