Целта на подмяраката е подобряване на цялостната дейност, икономическата ефективност и конкурентоспособността на предприятия от хранително-преработвателната промишленост чрез: по-добро използване на факторите за производство; въвеждане на нови продукти, процеси и технологии, включително къси вериги на доставка; подобряване на качеството и безопасността на храните и тяхната проследяемост; постигане на съответствие със стандартите на Европейския съюз (ЕС); подобряване опазването на околната среда.
Начален срок: 28.12.2018 г. 09:58 ч.
Краен срок: 28.02.2019 г. 17:00 ч.
Допълнителна информация относно крайния срокНастоящата процедура за подбор на проектни предложения е обявена с два срока за кандидатстване. Втори прием е с начало 10.04.2019 година и краен срок за кандидатстване е 31.05.2019 година 17:00 часа с бюджет остатъчните средства по процедурата след приключване на първия прием.
Начален срок: 28.12.2018 г. 09:58 ч.
Краен срок: 31.05.2019 г. 17:00 ч.
Допълнителна информация относно крайния срокВтори прием по процедура BG06RDNP001-19.149 е обявен с начало 22.04.2019 година и краен срок за кандидатстване е 31.05.2019 година 17:00 часа с бюджет остатъчните средства по процедурата след приключване на първи прием.
Интернет адрес: http://www.borino-dospat.com