Повишаване на конкурентоспособността, устойчивостта и икономическата ефективност на предприятията от хранително-преработвателния сектор. Повишаване производителността на труда, подобряване на качеството, добавяне на стойност и преработка на земеделска продукция.
Мярката отговаря на нуждата от добавяне на стойност към местните земеделски продукти и подпомага устойчивостта на земеделския бизнес. Предимство се дава на преработка на продукция от собственото стопанство и на суровини от приоритетните сектори: зеленчукопроизводство, етерично-маслени култури, животновъдство и овощарство.
Начален срок: 17.02.2020 г. 10:26 ч.
Краен срок: 12.10.2020 г. 17:00 ч.
Допълнителна информация относно крайния срокПри наличие на остатъчен финансов ресурс ще бъде проведен Трети прием по процедурата
Интернет адрес: www.mig.tutrakan-slivopole.bg