Критерии за оценка

I. Група Праг за преминаване
КРИТЕРИИ ЗА ТЕХНИЧЕСКА И ФИНАНСОВА ОЦЕНКА
10.00
Критерий Максимален праг
100.00
1.
Проектът осигурява подпомагане на чувствителни сектори в земеделието – производство на плодове и зеленчуци, етерично маслени и медицински растения, животновъдство, пчеларство
25.00
2.
Проектът е за биологично земеделско производство
20.00
3.
Проектът е на тютюнопроизводител, но за земеделски дейности извън тютюнопроизводство
5.00
4.
Проектът осигурява допълнителна заетост
10.00
5.
Проектът е на млад земеделски производител до 40 години
10.00
6.
Проектът води до повишаване на енергийната ефективност на стопанството
5.00
7.
Проектът води до въвеждане на иновации в земеделското стопанство
10.00
8.
Проектът е с интегриран подход
5.00
9.
Проектът допринася за насърчаване на кооперирането между производителите
5.00
10.
Проектът включва дейности, свързани с опазване на околната среда и постигане на стандартите на ЕС
5.00
10.00
Праг за преминаване:
100.00
Максимален праг:
Проектът се финансира от Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
В изпълнение на проект BG05SFOP001-4.002-0003 „Повишаване на ефективността и ефикасността на Централното координационно звено“.