|
Критерии за подбор на проекти
|
10.00
|
|
|
Criteria |
Weight (100.00) |
|
1. |
Проектът насърчава кооперирането и интеграцията между земеделските производители и предприятия от хранително – преработвателната промишленост на територията на МИГ
|
30.00
|
|
2. |
Проектът е за инвестиции в активи за съхранение, преработка, пакетиране, охлаждане, замразяване и сушене на продукти, произвеждани на територията на МИГ;
|
15.00
|
|
3. |
Проектът е свързан с внедряване на иновации
|
10.00
|
|
4. |
Проектът е за преработка на биологични продукти
|
10.00
|
|
5. |
С проектът се въвеждат нови процеси и технологии, целящи опазването на околната среда.
|
20.00
|
|
6. |
Проектът насърчава заетостта чрез разкриването на нови работни места при запазване на съществуващите
|
15.00
|