Оценителна таблица

Критерии за оценка

I. Група Праг за преминаване
Критерии за техническа и финансова оценка
0.00
Критерий Максимален праг (100.00)
1.
Проектът осигурява подпомагане на чувствителни сектори в земеделието – производство на плодове и зеленчуци, етерично маслени и медицински растения, млечно животновъдство
25.00
2.
Проектът е за биологично производство
20.00
3.
Проектът е представен от земеделски производител до 39 г.
20.00
4.
Проектът повишава енергийната ефективност на стопанството
5.00
5.
Проектът води до въвеждане на иновации в земеделското стопанство
15.00
6.
Проектът е с интегриран подход и допринася за насърчаване на кооперирането между производителите, включително за дейности свързани с опазване на околната среда и постигане на стандартите на ЕС
15.00
Праг за преминаване: 5.00 Максимален праг: 100.00