|
Критерий
|
10.00
|
|
|
Критерий |
Максимален праг (100.00) |
|
1. |
Проектът предвижда въвеждане на иновативни и енергоспестява-щи технологии и иновации в хранително-вкусовата промишленост:
|
10.00
|
|
2. |
Проектът е за преработка на суровини от чувствителни сектори:
- над 50% от инвестицията е в чувствителни сектори
|
10.00
|
|
3. |
Проектът включва преработка и производство на биологични продукти.
|
10.00
|
|
4. |
Проектът предвижда инвестиции в производството на крайни продукти от местни суровини, включващо къси вериги на доставки
|
20.00
|
|
5. |
Проектът насърчава кооперирането и интеграцията
|
10.00
|
|
6. |
Проектът осигурява устойчива заетост на територията на МИГ.
- 1 работно място – 5 точки
- от 2 до 5 работни места – 10 точки
- над 5 работни места – 20 точки
|
20.00
|
|
7. |
Проектът има устойчивост на резултатите минимум до 2023 г.
|
10.00
|
|
8. |
Проекти с инвестиции и дейности за опазване на околната среда
|
10.00
|