Оценителна таблица

Критерии за оценка

I. Група Праг за преминаване
Критерии за ОЦЕНКА
30.00
Критерий Максимален праг (100.00)
1.
Проектът е за инвестиции изцяло в един или повече от един от секторите „плодове и зеленчуци”, „животновъдство”, и/или за производство на „етерично - маслени и медицински култури”, включително гъби
30.00
2.
Проектът води до въвеждане на нов за стопанството продукт/техника/технология
15.00
3.
Проектът създава нови работни места
до 2 нови работни места – 5 точки
От 2 до 5 нови работни места – 15 точки
Над 5 нови работни места – 20 точки
20.00
4.
Проектът е за инвестиции свързани с биологично производство
10.00
5.
Проектът е представен от кандидат на възраст до 40 години
15.00
6.
Проектът е иновативен за територията на МИГ
Иновативен за територията на МИГ– създаване на нов/ неизползван за територията на МИГ продукт/услуга/технология
10.00
Праг за преминаване: 30.00 Максимален праг: 100.00