Подобряване на цялостната дейност, икономическата ефективност и конкурентоспособността на предприятия от хранително-преработвателната промишленост чрез:
1. по-добро използване на факторите за производство;
2. въвеждане на нови продукти, процеси и технологии, включително къси вериги на доставка;
3. подобряване на качеството и безопасността на храните и тяхната проследяемост;
4. постигане на съответствие със стандартите на Европейския съюз (ЕС);
5. подобряване опазването на околната среда.
Начален срок: 11.02.2019 г. 09:15 ч.
Краен срок: 13.05.2019 г. 16:00 ч.
Допълнителна информация относно крайния срокНачален срок: 11.02.2019 г. 09:15 ч.
Краен срок: 30.04.2020 г. 16:00 ч.
Допълнителна информация относно крайния срокВтори краен срок за прием на проектни предложения
Начален срок: 11.02.2019 г. 09:15 ч.
Краен срок: 31.03.2021 г. 16:00 ч.
Допълнителна информация относно крайния срокТрети краен срок за подаване на проектните предложения
Интернет адрес: www.mig-pomorie.eu